Python Software Engineer

Solliciteer nu

Python (Django) developer

Lab Digital zoekt een Python ontwikkelaar

Kwaliteit en vakmanschap staat bij ons centraal en zo willen wij al onze klanten kunnen bedienen. Dit doen wij met een team van hele goeie mensen. Mensen die, net als wij een passie hebben voor het ontwikkelen van hoge kwaliteit digitale producten en daarvoor graag de verantwoordelijkheid op zich nemen. In de rol van Python ontwikkelaar krijg je ten volste de kans om om ownership over deze zaken te pakken. Hiermee ben je daadwerkelijk een stuk ‘geweten’ voor het team en de opdrachtgever.

FULL-TIME · UTRECHT, THE NETHERLANDS

Over ons

Lab Digital staat voor 15 jaar ervaring in de digitale sector. Tegelijk zit vernieuwing in het bloed, evenals een sterke drive voor kwaliteit. Bij Lab Digital zijn ongeveer 35 specialisten werkzaam, zowel in de technologische hoek als aan de creatieve kant. Onze opdrachtgevers zijn toe aan volwassen stappen op het gebied van digitale vraagstukken. Voor hen realiseren wij groei, in zeer goede samenwerking. Partijen waar we voor werken zijn onder andere: Heineken, Liander, Toyota en Danone. Binnen Lab Digital werken we continu aan groei, waarbij vertrouwen, vrijheid en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan.


Over jou

Django is ons favoriete web framework en Python onze favoriete programmeertaal. Wij werken binnen Django veel met het Wagtail CMS en daarnaast implementeren we onze e-commerce projecten over het algemeen met Oscar commerce. We hebben deze twee modules zelfs met elkaar geïntegreerd!

We zijn tevens actief binnen de Open Source community. Een aantal van onze collega's is Wagtail of Django Oscar core developer. Zie onze GitHub organisatie op https://github.com/labd/ of onze blog op https://blog.labdigital.nl voor meer informatie

Naast software development is het mooi als je ook affiniteit hebt met de devops rol. Bij ons uit DevOps zich in het opzetten van goeie Continuous Delivery pipelines naar alle verschillende omgevingen. Dit doen we op basis van een gestandaardiseerde Docker stack (zowel voor builden als draaien van applicaties in productie), waarbij we Jenkins gebruiken voor het uitvoeren van automatische taken.

Je werkzaamheden zullen bestaan uit zowel het ontwikkelen van nieuwe projecten als het uitbouwen van bestaande projecten. We kiezen daar bewust voor, omdat we vinden dat onderhoud en doorontwikkeling een ‘1st class citizen’ moet zijn. Producten bestaan over het algemeen langdurig en kwaliteit moet ook na een langere periode hoog blijven.

Functie eisen

 • Ervaring met Python
 • Ervaring of kennis van Django (of Flask, Pyramid 👌)
 • Kennis van verschillende DevOps tooling (terraform, jenkins, etc)
 • Affiniteit met hosting
 • Zelfstandigheid
 • Verantwoordelijkheidsgevoel

Wat wij jou te bieden hebben

Afhankelijk van wie jij bent en wat jouw ambities zijn, bieden wij het onderstaande in ieder geval:

 • Constante focus op jouw drijfveren en ambities
 • Een span of control die aansluit bij jouw ambities en skills
 • Onderdeel zijn van een zelfsturende organisatie
 • Een marktconform salaris en onkostenvergoeding
 • Een gunstige pensioenregeling
 • Geen concessies op spullen die je nodig hebt om je werk goed te doen (MacBook Pro, 27" 4k display etc)


Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op via de knop hieronder, of stuur een e-mail naar m.vantellingen@labdigital.nl of bel op 06 - 248 242 20 (Michael)