Freelancers

Solliciteer nu

Freelancers

Als je niet bij maar wel met ons wil samenwerken ben je bij Lab Digital ook van harte welkom! Neem contact op en kom gerust een keer langs om kennis te maken. We vertellen graag wat we doen en hoe we het liefst werken.

FULL-TIME · UTRECHT, THE NETHERLANDS

Over ons

Lab Digital staat voor 15 jaar ervaring in de digitale sector. Tegelijk zit vernieuwing in het bloed, evenals een sterke drive voor kwaliteit. Bij Lab Digital zijn ongeveer 35 specialisten werkzaam, zowel in de technologische hoek als aan de creatieve kant. Onze opdrachtgevers zijn toe aan volwassen stappen op het gebied van digitale vraagstukken. Voor hen realiseren wij groei, in zeer goede samenwerking. Partijen waar we voor werken zijn onder andere: Heineken, Liander, Toyota en Danone. Binnen Lab Digital werken we continu aan groei, waarbij vertrouwen, vrijheid en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan.


Over jou

Bij Lab Digital werken we in relatief kleine, zeer ervaren teams waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid zult ervaren. The meest gebruikte technologie voor deze projecten is een combinatie van Django (Python), React and React Native.

We gebruiken regelmatig Open Source technologie en proberen ook ons steentje bij te dragen in de Open Source wereld. Dat betekend dat wij bijdragen aan bestaande projecten, creëren en onderhouden veel modules die wij hebben ontwikkeld als Open Source (zie GitHub).


Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op via de knop hieronder, stuur een e-mail naar c.teloeke@labdigital.nl of bel op 06 - 517 63 178 (Chiel)