Office manager

Solliciteer nu

Office Manager


FULL-TIME · UTRECHT, THE NETHERLANDS

Over jou

Wij zijn op zoek naar een nieuwe officemanager. Iemand die enthousiast wordt van organiseren, maar zelf ook georganiseerd is. Iemand die graag regelt, maar zich niet laat ontregelen als er veel tegelijk speelt. Iemand die goed is met mensen, want ons team en onze opdrachtgevers zijn het belangrijkst. Iemand die anderen graag helpt, maar wanneer nodig ook ‘nee’ kan zeggen. Iemand die een brede interesse heeft, want deze leuke en veelzijdige job vraagt van veel een beetje.

Herken je jezelf in bovenstaande en schrikt onderstaand lijstje feiten je niet af als je aan je eigen CV denkt? Dan komen we graag met je in contact!

  • Goede beheersing Nederlands en Engels in woord en geschrift
  • 5 dagen per week beschikbaar
  • Minimaal MBO-niveau opleiding
  • Werkervaring in een soortgelijke rol
  • Een groot empatisch vermogen

Wat meer detail

Bij Lab Digital werken ongeveer 40 mensen op kantoor. Dit aantal stijgt gestaag en het team bestaat veelal uit developers, projectmanagers, testers, architecten en (andere) creatieve breinen. Een goed en groeiend team, waar achter (en voor) de schermen veel voor georganiseerd moet worden. En daar kun jij ons enorm bij helpen.

Je zorgt ervoor dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is. Je bent de eerste die iedereen ziet zodra ze binnenkomen en bent alleen daarom al gastvrij. Niet ‘wel gastvrij’, maar je ademt gastvrijheid en kan goed met verschillende soorten mensen omgaan.

De front-desk is van jou en vanuit daar organiseer je. Denk hierbij aan: het uiterlijk van ons kantoor, de voorraad van kantoorartikelen, inkomende telefoongesprekken, het beheer van verschillende accounts van het team, de keuken, eten/drinken (van lunch tot vrijdagmiddagborrel) en faciliteiten bij grotere afspraken. Verder ondersteun je het managementteam met organisatorische of administratieve zaken waar nodig. 

Onze vacature betreft een veelzijdige, drukke en leuke baan. Niet alles speelt natuurlijk tegelijk, maar er zijn zeker altijd veel verschillende onderwerpen waarbij je betrokken bent. Jij wordt (op den duur) het antwoord op vragen, omdat je ogen in je achterhoofd hebt en geïnteresseerd bent in alles wat je doet en ziet. 

Over ons

Wij zijn een jong bedrijf met na 4 jaar al een indrukwekkende lijst met klanten (Heineken, Liander, Toyota, Innogy, Canon en veel meer). Succes bereiken we door te investeren in de mensen die met en voor ons werken. Niet alleen zakelijk. Het is onze missie om onze mensen te laten groeien en daarmee ook onze klanten te laten groeien. Goede relaties is de sleutel tot ons succes.

Onze klanten zijn eigenlijk allemaal uniek. Voor elke klant bouwen en runnen we creatieve, end-to-end producten die net zo uniek zijn als zij. Van de visie tot het ontwerp tot de ontwikkeling tot de implementatie, de ervaringen die we creëren zijn op maat gemaakt en gebouwd om lang mee te gaan. Onze relatie met onze klanten eindigt niet bij levering: we runnen de producten die we maken en blijven ze meten en optimaliseren zodat ze blijven leveren, waardoor onze klanten kunnen blijven groeien. 

Wat bieden we jou

Wat wij de juiste kandidaat kunnen bieden, los van een leuk team, goede sfeer, mooi werk, een warme cultuur en af en toe een mooie borrel?

  • Een goed salaris dat afhangt van leeftijd en ervaring;
  • Een goede pensioenregeling;
  • 25 vakantiedagen per jaar;
  • Alles wat je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen, zonder compromissen;
  • Een mooie baan op een plek waar je je thuisvoelt en bij wilt horen.