Senior Front-end Developer

Solliciteer nu

Senior Front-end Developer

Je bent een Full-stack developer met de nadruk op front-end development. Naast software development, heb je ook interesse in UX en kun jij je kennis toepassen om tot mooie oplossingen te komen voor onze klanten. Je hebt een duidelijke visie over het project waar je aan werkt en kunt dit overbrengen op zowel de klant als het team waar je mee werkt.

FULL-TIME · UTRECHT, THE NETHERLANDS

Over ons

Lab Digital staat voor 15 jaar ervaring in de digitale sector. Tegelijk zit vernieuwing in het bloed, evenals een sterke drive voor kwaliteit. Bij Lab Digital zijn ongeveer 35 specialisten werkzaam, zowel in de technologische hoek als aan de creatieve kant. Onze opdrachtgevers zijn toe aan volwassen stappen op het gebied van digitale vraagstukken. Voor hen realiseren wij groei, in zeer goede samenwerking. Partijen waar we voor werken zijn onder andere: Heineken, Liander, Toyota en Danone. Binnen Lab Digital werken we continu aan groei, waarbij vertrouwen, vrijheid en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan.


Over jou

Bij Lab Digital werken we in relatief kleine, zeer ervaren teams waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid zult ervaren. The meest gebruikte technologie voor deze projecten is een combinatie van Django (Python), React and React Native.

We gebruiken regelmatig Open Source technologie en proberen ook ons steentje bij te dragen in de Open Source wereld. Dat betekend dat wij bijdragen aan bestaande projecten, creëren en onderhouden veel modules die wij hebben ontwikkeld als Open Source (zie GitHub).

Jouw rol binnen ons team zal bestaan uit het ontwikkelen van zowel nieuwe projecten als het doorontwikkelen van bestaande projecten. We proberen een gezonde balans te vinden tussen deze twee. Jij zult nieuwe (Front-end) technologieën onderzoeken en bepalen welke technologie wanneer gebruikt gaat worden. Je zult andere developers hier over vertellen en in trainen.

Functie eisen

  • Ervaring met HTML5, CSS (sass), Javascript (ES6)
  • Kennis van frameworks als React, VueJS of Angular
  • Ervaring met doorvertaling van designs (Sketch) naar HTML 


Wat wij jou te bieden hebben

Afhankelijk van wie jij bent en wat jouw ambities zijn, bieden wij het onderstaande in ieder geval:

  • Constante focus op jouw drijfveren en ambities
  • Een span of control die aansluit bij jouw ambities en skills
  • Onderdeel zijn van een zelfsturende organisatie
  • Een marktconform salaris en onkostenvergoeding
  • Een gunstige pensioenregeling
  • Geen concessies op spullen die je nodig hebt om je werk goed te doen


Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op via de knop hieronder, of stuur een e-mail naar m.vantellingen@labdigital.nl of bel op 06 - 248 242 20 (Michael)